banner16

Özgür Demirtaş'tan Hilal Kaplan'a beddua

İktidara yakınlığı ile bilinen Sabah yazarı Hilal Kaplan, Maraş’ta meydana gelen depremlerle ilgili bir paylaşım yaptı. Finans profesörü Özgür Demirtaş, Kaplan'a, "Allah senin belanı versin" dedi. 

09 Şubat 2023
Özgür Demirtaş'tan Hilal Kaplan'a beddua

Finans profesörü Özgür Demirtaş, depremle ilgili paylaşım yapan Sabah yazarı Hilal Kaplan’a sosyal medya hesabından beddua etti.

Kaplan'ın yaptığı paylaşımda yer alan, "İngiliz deprem uzmanı, 6 Şubat deprem haritasını İngiltere üzerinden karşılaştırmış. 'Aynısını yaşamış olsaydık, binalarımız dayanmazdı, Birmingham, Manchester, Sheffield ve Bristol dümdüz olurdu' diyor. 'İngiltere jeolojik olarak ikiye bölünürdü' diye devam ediyor" ifadelerine tepki gösteren Demirtaş, "Allah senin de BELANI versin" dedi.

Demirtaş, Hilal Kaplan'ın tweetine verdiği cevabı "Bak nasıl hedef gösteriyor tasmalı maşa depremin başından beri sadece provakatif paylaşımlar yapıyor bu tuz duman elbet dağılır bu sefer çok kötü hesabını sorar bu millet size " sözleriyle eleştiren bir kullanıcıya da "Allah Belanı Versin" cevabını verdi.

Demirtaş'ın yanıtının ardından kullanıcının hesabını gizlediği görüldü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.