banner16

'Hatırlarsanız Mahremiyet Demiştik' bu kez gerçek bir mezatta!

Hatırlarsanız Mahremiyet Demiştik sahnelere veda etmesine üç oyun kala hikâyesinin geçtiği mezat alanını gerçek bir mezata taşıyor ve seyirciyle bu kez Üsküdar Efe Antik’te buluşuyor. 

18 Nisan 2024
'Hatırlarsanız Mahremiyet Demiştik' bu kez gerçek bir mezatta!

Yaşam Özlem Gülseven’in yazdığı, Ozan Ömer Akgül’ün yönettiği ve Tuğba Sorgun’un performansıyla sahnelenen Hatırlarsanız Mahremiyet Demiştik; üç sezon boyunca altı şehirde, on üç farklı sahnede ve üç festivalde sahnelendi.

Annesinin ölümünün ardından annesine ait eşyalar ile ne yapacağını bilemeyen Açelya, eşyaları satmak için bu kez gerçek bir mezata geliyor. 28 Nisan Pazar günü saat 19.00’da Üsküdar Mimarsinan Çarşısı’ndaki Efe Antik’te gerçekleşecek gösterim seyircileri gerçek mekanda gerçek zamanlı bir deneyime davet ediyor.

Oyunun Nisan ve Mayıs takvimi ise şu şekilde:

28 Nisan 2024 Pazar: Üsküdar Mimarsinan Çarşısı Efe Antik

24 Mayıs 2024 Cuma: Kumbaracı50

Biletler için tıklayınız: https://tiyatrolar.com.tr/tiyatro-bilet/hatirlarsaniz-mahremiyet-demistik 

Annesinin ölümünden sonra annesine ait eşyalarla ne yapacağını bilemeyen bir kadın, cenazeden bir hafta sonra eşyaları mezat yoluyla satmaya karar verir. İlk defa mezatta satış yapan kadın karşılaştığı eşyalar ile hem geçmişini hem de unuttuğu hatıralarını anımsamaya başlar. Bu ilginç mezat; eşyalar, geçmiş, bugün ve hikâyeler aracığıyla bir kadının kendisini yeniden tanıma ve tanımlama oyununa dönüşür.

KÜNYE

Yazan: Yaşam Özlem Gülseven

Yöneten: Ozan Ömer Akgül

Oynayan: Tuğba Sorgun

Yönetmen Yardımcısı: Nadire Eda Kavak, Elif Tekinyer

Işık Tasarımı: Ayşe Sedef Ayter

Işık Operatörü: Celil Yüce

Afiş Tasarımı: Servet Deniz

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.