banner16

Tutkulu bir düş hikayesi: Hardlove

2024 Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde "Hareket Tasarım" ödülüne layık görülen Hardlove; 19 Nisan Cuma günü Kadıköy Emek Tiyatrosu’nda izleyici ile buluşacak. 

18 Nisan 2024
Tutkulu bir düş hikayesi: Hardlove

Anıl Can Beydilli’nin yazıp yönettiği; Tuğba Sorgun ve Atakan Yılmaz’ın sahnelediği ‘Hardlove’ seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Hayatlarından memnun olmayan iki kişinin bir barda tanışıp ardından birbirlerini tanımak ‘zorunda’ kaldıkları hikayeyi anlatan oyunda; yaşamlarında gittikçe hissizleşen ve bir şeyler hissetmek için çabalayan, bu esnada tökezleyen ve devamlı başa saran insanların hikayesini izliyoruz.

2024 Direklerarası Tiyatro Ödülleri’nde "Hareket Tasarım" ödülüne layık görülen Hardlove; 19 Nisan Cuma günü Kadıköy Emek Tiyatrosu’nda izleyici ile buluşacak. Oyun, 26 Nisan Cuma günü ise Taksim’de Ara Sahne’de seyircilerin karşısına çıkacak.

Oyunun Nisan ve Mayıs takvimi ise şu şekilde:

19 Nisan 2024 Cuma: Kadıköy Emek Tiyatrosu

26 Nisan 2024 Cuma: Taksim Ara Sahne

16 Mayıs 2024 Perşembe: Taksim Bahçe Galata

28 Mayıs 2024 Salı: Taksim Ara Sahne

Biletler için tıklayınız: https://tiyatrolar.com.tr/tiyatro-bilet/hardlove

Hayatlarından memnun olmayan iki kişi, barda tanışır ve sevişmek üzere eve gelir. Fakat teknik bir aksaklıktan dolayı sekste uzlaşamayınca konuşmak ve birbirlerini tanımak zorunda kalırlar. Böylece sevişmek için bir araya geldikleri gece boyunca arzuları ve korkularıyla tek gecelik de olsa bir ilişki kurarak yabancı olmaktan kurtulmaya çalışırlar.

HardLove, yaşamlarında gittikçe hissizleşen ve bir şeyler hissetmek için çabalayan, bu esnada tökezleyen ve devamlı başa saran insanların hikayesi.

KÜNYE

YAPIM: artalan

YAZAR / YÖNETMEN: Anıl Can Beydilli

DRAMATURG: Yaşam Özlem Gülseven

YARDIMCI YÖNETMEN: Dicle Şengül

HAREKET TASARIMI: Gülnara Golovina

IŞIK TASARIMI: Yasin Gültepe

DEKOR TASARIMI: Cihan Aşar

MÜZIK: Arkadaş Deniz Koşar, Mekin Sezer

AFİŞ TASARIMI: Yaşam Özlem Gülseven

OYUNCULAR: Atakan Yılmaz, Tuğba Sorgun 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.