banner16

28 Şubat'ta yapılacak toplantının ayrıntıları belli oldu

CHP, İYİP, SP, DP, Gelecek ve Deva Partisi genel başkanlarının 28 Şubat'ta yapacağı toplantının ayrıntıları netleşti. 

17 Şubat 2022
28 Şubat'ta yapılacak toplantının ayrıntıları belli oldu

Ahlatlıbel Zirvesi’nin ardından, 28 Şubat’ta altı 'muhalefet' partisi lideri bir kez daha bir araya gelecek, ortak bir açıklama yapacak.

Cumhuriyet'ten Selda Güneysu'nun haberine göre, 28 Şubat toplantısının saat 13.30’da, Bilkent Otel Konferans Merkezi’nde yapılması kararlaştırıldı.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu, vakıf, dernek ve meslek örgüt temsilcisinin davet edileceği belirtilen toplantıda siyasi partiler için alfabetik sırayla bir oturma düzeni oluşturulacak. 

Kamuoyuna açıklanacak metni, altı partinin genel başkan yardımcıları paragraf paragraf okuyacak. Bunun ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İYİP Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu metni, kamuoyu önünde imzalayacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.