banner16

Atatürk'e lanet okuyan imam Demirkıran hakkında suç duyurusu

Ayasofya Camisi’nde Mustafa Kemal Atatürk’e lanet okuyan imam Mustafa Demirkıran hakkında art arda suç duyurusunda bulunuldu. 

01 Haziran 2021
Atatürk'e lanet okuyan imam Demirkıran hakkında suç duyurusu

CHP Ankara İl Örgütü yöneticileri ve ilçe başkanları Ayasofya İmamı Mustafa Demirkan hakkında suç duyurusunda bulundu. Yapılan açıklama şu şekilde:

"Ayasofya İmamı Mustafa Demirkan isimli şahsın 28 Mayıs 2021 günü Ayasofya Camii'nde düzenlenen programda Cumhuriyetimizin kurucusu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret dolu sözleri, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden açıklamaları nedeniyle hakkında soruşturma yapılarak cezalandırılması istemi ile kamu davası açılması için Ankara Adliyesi’nde, CHP Ankara İl Örgütümüzün Yöneticileri ve Ankara İlçe Başkanlarımızla birlikte ayrı ayrı suç duyurusunda bulunduk.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.