banner16

Soylu'dan Thodex açıklaması: Faruk Fatih Özer'in 31 milyon lirasına el konuldu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kripto para borsası Thodex ile ilgili açıklama yaptı. Soylu, yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye bankalarında bulunan 31 milyon TL parasına el konulduğunu açıkladı. 

24 Nisan 2021
Soylu'dan Thodex açıklaması: Faruk Fatih Özer'in 31 milyon lirasına el konuldu

İçişleri Bakanı Soylu, 2 milyar dolar değerindeki kripto varlıkla İstanbul Havalimanı'ndan yurt dışına çıktığı kaydedilen Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in Türkiye bankalarındaki 31 milyon lirasına el konulduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Afetlere Hazırlık Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. AA'nın aktardığına göre Soylu, burada Thodex'e ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu anda maliyetinin ne kadar olduğunu bilmemekle birlikte burada bir olayla karşı karşıyayız. Günler geçtikçe bunun etkilerinin ne olduğunu hep beraber göreceğiz. Tabii bu olay duyulur duyulmaz gerekli hukuki tedbirler ve ihtiyati tedbirler alındı" dedi.

Soylu, şöyle devam etti:

"Zannediyorum 290 bin dolar civarında bir beyanda bulunmuş Arnavutluk'a girerken. Onu da biliyoruz, onu da oradan teyit ettik."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.