banner16

14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği derede boğuldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde, serinlemek için girdiği derede kaybolan 14 yaşındaki Ayberk Topçu'nun cansız bedenine ulaşıldı. 

25 Haziran 2020
14 yaşındaki çocuk serinlemek için girdiği derede boğuldu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde dengesini kaybederek dereye düşen 14 yaşındaki Ayberk Topçu suda kayboldu. Ereğli Belediyesi itfaiye müdürlüğü, AFAD ve jandarmaya bağlı dalgıç ekipleri Topçu'yu bulmak için derede arama çalışması başlattı.

Dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda Ayberk Topçu'nun 4 arkadaşıyla serinlemek için köydeki dereye girdiği ve bir süre sonra gözden kaybolduğu öğrenildi.

Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmalarının ardından Ayberk Topçu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından sudan çıkarılan oğlunun cansız bedenini gören baba Gökhan Topçu'nun feryadı yürekleri dağladı.

Ayberk'in cansız bedeni devlet hastanesi morguna kaldırılırken sinir krizi geçiren baba Gökhan Topçu'ya ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50