banner16

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Bu sahte gündemler tutmaz

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu 'Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır' açıklamasını yaptı. 

04 Nisan 2021
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu: Bu sahte gündemler tutmaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 104 emekli amiralin açıklamasının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır" ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın "AKP’nin mağduriyet kastığı sahte gündemleri konuşmaya değer bulmuyoruz. Genel Başkanımız dünden beri işsiz gençleri can kulağı ile dinlemektedir. Gençlerimizin hali saraylardan görünmüyor ama bizden söylemesi bu gençler manipülasyon nedir biliyorlar. Boşuna nefesinizi harcamayın" açıklamasını paylaştığı mesajında şu yorumu yaptı:

"Bu sahte gündemler tutmaz. Halkımızın tek gerçek gündemi sofrasıdır. Büyük ve ünlü Ekonomist @RTErdogan yarattığın ekonomik yıkım ile seni yüzleştireceğim. Geleceğini kararttığın gençlerimizin hikayelerini buradan paylaşacağım."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.