banner16

Şentop'tan 'vekillere aşı yapılacağı' haberlerine yalanlama

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, milletvekillerinin pazartesi günü koronavirüse karşı aşılanacağı yönündeki haberleri yalanladı. 

27 Ocak 2021
Şentop'tan 'vekillere aşı yapılacağı' haberlerine yalanlama

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM'nin Sağlık Bakanlığı ile protokol yaptığı ve pazartesi gününden itibaren milletvekillerine aşı yapılacağı'na dair haberler, külliyen uydurmadır; asılsızdır. Sağlık Bakanlığı ile yapılmış bir protokol yoktur; aşı yapılması konusunda milletvekilleri için bir planlama yoktur. " dedi.

Habertürk yazarı Muarrem Sarıkaya, bugünkü yazısında iddiayı dile getirmiş, "Meclis bu hafta ele almayı planladığı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu’nu bu hafta içinde çıkarıp tekrar “aşı tatiline” girecek," diye yazmıştı.

Sarıkaya şöyle devam etmişti:

"Aslında bu cümleyi duyunca benim de aklıma ilköğretim yıllarında karşılaştığımız tatil durumu geldi.

Aktarıldığına göre TBMM Sağlık Bakanlığı ile yaptığı protokol gereği pazartesi gününden itibaren milletvekillerine aşı yapılmasını sağlayacakmış.

Bir yığılma olmaması, milletvekillerinin diledikleri yerde aşılarını yaptırmalarına olanak tanınması için bir hafta daha tatile girmesi hedefleniyormuş.

TBMM’nin dünkü durumu bundan ibaretti…"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50