banner16

CHP'den Kaftancıoğlu'na davayla ilgili açıklama

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Canan Kaftancıoğlu'na Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflandığı iddiasıyla dava açıldığına yönelik bir tebligatın kendilerine ulaşmadığını açıkladı. 

15 Aralık 2020
CHP'den Kaftancıoğlu'na davayla ilgili açıklama

CHP İstanbul İl Başkanlığı, Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflandığı iddiasıyla Canan Kaftancıoğlu'na 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığına yönelik kendilerine ulaşan bir tebligat olmadığını açıkladı.

CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Fahrettin Altun’un kamu arazisine usulsüz bir şekilde inşaat yapmasının ardından İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu hakkında evinin fotoğraflandığı iddiasıyla 'Suç işlemeye tahrik', 'Suçu ve suçluyu övmek' suçlamalarıyla ilgili 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığına yönelik henüz elimize ulaşmış bir tebligat bulunmamaktadır" denildi. 

Kaftancıoğlu ise yaptığı açıklamada “Her zaman olduğu gibi halkın ve kentin haklarını savunmaya devam edeceğim. Açılan mesnetsiz davalar şahsımdan ziyade toplumu sindirmek ve korku toplumu yaratmak içindir. Benim için en yetkili mahkeme toplumun vicdan mahkemesidir ve sarayın pergolacısı da dahil hiç kimse beni haklı mücadelemden vazgeçiremeyecektir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.