banner16

Aliyev ve Erdoğan 'Zafer Geçidi Töreni'nde

Azerbaycan'da düzenlenen 'Zafer Geçidi'nde konuşan Aliyev, Erdoğan'ın da katıldığı törende, 'Türkiye ile birliğimizi halklarımıza ve dünyaya gösteriyoruz' dedi. 

10 Aralık 2020
Aliyev ve Erdoğan 'Zafer Geçidi Töreni'nde

Dağlık Karabağ çatışmaları sonrası Azerbaycan'ın düzenlediği "Zafer Geçidi" törenine AK Parti'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Törende konuşan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, "Vatan muhaberesinin ilk saatlerinden itibaren Türkiye’nin desteğini hissettik" dedi.

Aliyev, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Zafer Geçidi Töreni’ne katılarak, Türkiye ile birliğimizi halklarımıza ve dünyaya gösteriyoruz. Ermenistan diz çöktü, imdat diledi. Ermenistan bizimle rekabet edemez, gücümüz ortaya çıktı. Ermenistan, Azerbaycan halkına karşı savaş suçu işledi. Toprak bütünlüğümüzü savaş meydanında tekrar kazandık" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.