banner16

Sergen Yalçın: Şampiyon olacak kadro kuracağız

Deplasmanda Denizlispor'u 5-1 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalar yapan Sergen Yalçın, gelecek sene için şampiyonluğa oynayacak kadro kurmak istediklerini söyledi. 

21 Haziran 2020
Sergen Yalçın: Şampiyon olacak kadro kuracağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın 5-1 gibi net bir skorla geçtikleri Denizlispor karşılaşmasının ardından basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

"GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ"

Son iki maçlarında galip gelemediklerini ve bugünkü sonucun takıma moral olduğunu aktaran Sergen Yalçın, "Oyun içinde çok iyi oynadığımız bölümlerimiz var. Özelikle son yarım saatte çok yüksek tempomuz vardı. Rakip karşılık vermekte zorlanınca, oyun bizim lehimize çok kolay döndü. Onun için oyuncularımı tebrik ediyorum. Yavaş yavaş herkes maç oynayacak seviyeye geliyor. Tabii ki 3 aylık bir aradan sonra kolay değil. Galibiyetten dolayı mutluyuz. Genç oyuncularımız vardı bugün. Onlar da yavaş yavaş takımımıza alışmaya başlıyorlar. Onların da performansından özellikle memnunum. İnşallah bu süreklilik bizim adımıza devam eder." diye konuştu.

OYUNCULARIMIZ MÜCADELE ETTİLER

Bu hafta iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten siyah-beyazlı teknik adam, "Oyuncularımız iyi mücadele ettiler ve konsantrasyonları yüksekti. Özellikle tempomuz çok yüksekti. İkinci yarıdaki yüksek tempo farklı galibiyete sebep oldu. O yüzden bu haftayı iyi bir sonuçla kapattık. Kalan 6 haftayı da inşallah iyi sonuçlarla kapatmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.