banner16

Dani Alves'in kardeşinden "intihar" açıklaması

Barcelona ve Brezilya milli takımının eski futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçundan İspanyol mahkemeleri tarafından 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Brezilyalı eski futbolcunun hapishanede intihar ettiği yönünde çıkan haberleri kardeşi Ney Alves sert tepki vererek yalanladı. 

10 Mart 2024
Dani Alves'in kardeşinden "intihar" açıklaması

Barcelona'nın eski futbolcusu Dani Alves, geçtiğimiz ay cinsel saldırı suçundan 4,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Brezilya basınından Albequerque, Alves'in hapishanede intihar ettiğini öne sürdü.

İNTİHAR HABERLERİ SAHTE

Ancak Dani Alves'in kardeşi Ney Alves duruma sert tepki göstererek yayılan intihar haberlerinin sahte olduğunu açıkladı.

YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

Brezilyalı eski futbolcunun basın danışmanı Acaz Felleger, paylaşımı nedeniyle Rio de Janeiro merkezli Paulo Albuquerque'ye karşı yasal işlem başlatmayı düşündüklerini söyledi.

Dani Alves'in kardeşi Ney Alves'in açıklamaları ise şöyle;

"Tanrı sana, insanoğlunun zalimliğinin üstesinden gelmen ve buna katlanman için sağlık versin kardeşim. Tanrı senin ve ailemizin hayatına merhamet etsin.

O zaten hapiste, mahkum edildi. Bu yeterli değil mi? Şimdiki delilik şu; onun ölmesini istiyorlar. Ne kadar zalimce!

Babam 70 yaşın üzerinde, annem 60 yaşını geçti. Sizin aileniz yok mu? Bunu yaymaya devam ediyorlar. Tanrı size merhamet etsin"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.