banner16

Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı

Besteci, piyanist ve yorumcu Timur Selçuk, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

07 Kasım 2020
Timur Selçuk son yolculuğuna uğurlandı

Piyanist, besteci ve yorumcu Timur Selçuk, dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

'İspanyol Meyhanesi', 'Ayrılanlar İçin', 'Sen Neredesin' ve 'Bugün Yarın Daima' gibi unutulmaz eserlere imza atan 74 yaşındaki sanatçı, Zincirlikuyu Camii'nde düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Timur Selçuk'un cenazesi, kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi.

"MÜZİK ADAMI OLARAK DA ÇOK İYİYDİ AMA İNSAN OLARAK ÇOK TATLI BİR ÇOCUKTU" 

Cenaze törenine katılan Müjdat Gezen, "1960 yılından beri tanırdım Timur'u. Çünkü annesi ile Şehir Tiyatrosu'nda beraber oynardık. Münir amca da, babamın radyodan arkadaşıydı. Çok severdi. Dostluğumuz bugüne kadar sürdü. Bugünden sonra kısmet değilmiş. Müzik adamı olarak da çok iyiydi ama Timur, insan olarak çok tatlı bir çocuktu. Allah rahmet eylesin. İyi kalpliydi, iyi adamdı, iyi besteciydi, iyi müzik adamıydı, sanatçı ana-babanın oğluydu" ifadelerini kullandı.

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.