banner16

Konya'daki süt merkezindeki görüntülere soruşturma

Konya'daki süt toplama merkezinde bir kişinin süt tankerinde banyo yaptığı anlara ait görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı. 

05 Kasım 2020
Konya'daki süt merkezindeki görüntülere soruşturma

Konya'da faaliyet gösteren Benefit Süt Toplama Merkezi’nde bir kişinin süt tankerini küvet gibi kullanarak "banyo yaptığı" görüntülerin TikTok'ta paylaşılmasının ardından Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Konya’daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılacaktır" denildi.

Benefit Süt Toplama Merkezi ise görüntüleri çeken personelin iş akdinin sonlandırıldığını ve olayın temel hedefinin "itibarsızlaştırma" olduğunu savunduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Temel hedefi itibarsızlaştırma olan, elemanımız tarafından bilgimiz dışında çekilip çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılmış görüntüler ve yapılan eylem bizleri de üzmüş olup kesinlikle kabul edilmesi mümkün değildir. İlgili şahsın iş akdi iptal edilmiş olup, hakkında gerekli yasal işlem ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.