banner16

BİM'den 'kolonları kesti' iddiasına açıklama

İzmir'de depremde yıkılan Yılmaz Erbek apartmanının altındaki BİM marketin binanın kolonlarını kestiği iddiasına ilişkin BİM'den açıklama yapıldı. 

03 Kasım 2020
BİM'den 'kolonları kesti' iddiasına açıklama

İzmir'deki depremde ilk 3 katı çöken 11 katlı Yılmaz Erberk Apartmanı ile ilgili iddialara ilişkin BİM'den açıklama geldi.

BİM, iddiaların gerçeği yansıtmadığını savunarak "BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından binanın statiğini değiştirecek herhangi bir taşıyıcı, kolon, duvar kırımı veya kesimi kesinlikle yapılmamıştır" açıklamasını yaptı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"İzmir’de 30 Ekim Cuma günü meydana gelen deprem tüm Türkiye’yi üzüntüye boğmuştur. Bu afette yaşamlarını yitirenlere Allah’ tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı’nın, zemin katında yer alan BİM mağazasında yapılan tadilatlar nedeniyle yıkıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından binanın statiğini değiştirecek herhangi bir taşıyıcı, kolon, duvar kırımı veya kesimi kesinlikle yapılmamıştır.

Mağazamıza Bornova Belediye ve Bayraklı Belediye Başkanlıkları tarafından yapılan denetimler sonrasında hiç bir olumsuz bulguya rastlanmayarak ruhsat verilmiştir.

Bu asılsız iddia ve iftiraları öne sürenler hakkında tüm yasal haklarımızı kullanmakta kararlı olduğumuzu değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50