banner16

Viyana'da terör saldırısı: 12 ölü, çok sayıda yaralı

Avusturya’nın başkenti Viyana’da sinagog yakınlarında silahlı saldırı gerçekleşti. Saldırıda 12 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. 

03 Kasım 2020
Viyana'da terör saldırısı: 12 ölü, çok sayıda yaralı

Avusturya’nın başkenti Viyana’da 1. bölgede Stadttempel Sinagogu yakınlarında bir silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Kentte 6 farklı noktada saldırı gerçekleştirildiği belirlendi. 

Bir saldırıda yaralanan bir polisin de hayatını kaybettiği ve yaralananlar olduğu bilgisi verildi. Saldırganın AK-47 kullanan maskeli bir kişi olduğu ortaya çıktı. 

Avusturya'nın başkenti Viyana'nın Schwedenplatz bölgesindeki bir sinagog yakınında silahlı saldırı meydana geldi. Polis, açılan ateşe karşılık verirken saldırganlar olay yerinden kaçtı. 

Viyana polisi, yaptığı açıklamada saldırı sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisini vererek, saldırganı yakalamak için 'büyük bir operasyon' başlatıldığını duyurdu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.