banner16

Biden, iyi evliliğin sırrını açıkladı

New York Times'ın Beyaz Saray muhabiri Katie Rogers, yeni bir kitap kaleme aldı. ABD Başkanı'nın evliliğine dair daha önce duyulmamış anekdotları aktaran kitaba göre Biden, "47 yıllık bir evliliğin sırrının iyi seks" olduğunu söyledi. 

26 Şubat 2024
Biden, iyi evliliğin sırrını açıkladı

ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times'ın uzun süredir Beyaz Saray muhabirliğini yapan ve başkanlık ailelerini takip eden Katie Rogers, "American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden" (Amerikan Kadını: Hillary Clinton'dan Jill Biden'a Modern First Lady'nin dönüşümü) isimli bir kitap kaleme aldı. 

Rogers, yayımlanmadan önce kitabın bir bölümünü İngiltere'nin Daily Mail gazetesiyle paylaştı. 

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, çevresindeki gençlerle yaptığı konuşmalarda, sıkça seksin ilişkilerdeki öneminden söz ettiği belirtilen ABD Başkanı Joe Biden "İyi evliliğin sırrı iyi seks" dedi.

Kitaba göre Biden, eşi Jill Biden'ın "pek hoşuna gitmese de" yanında çalışanlara şakayla karışık şekilde "47 yıllık bir evliliğin sırrının iyi seks" olduğunu söyledi.

Biden, daha önce eşinin kendisi için dünyadaki her şeyden önemli olduğunu söylemişti. 2006 yılında başkan adayı olup olmayacağı sorulduğunda Biden, "Evde olup çocuklarım uyurken eşimle sevişmeyi tercih ederim" demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50