banner16

1 kişiyi öldürüp 250 kişiyi yaralayan alkolik maymuna müebbet hapis

Hindistan'da alkolik olduğu belirtilen evcil bir maymun, 1 kişiyi öldürüp, 250 kişiyi de yaralayınca müebbet hapse çarptırıldı. 

19 Haziran 2020
1 kişiyi öldürüp 250 kişiyi yaralayan alkolik maymuna müebbet hapis

Hindistan'nın Uttar Pradeş eyaletinde alkol bağımlısı olduğu belirtilen ve sahibinin ölümünün ardından saldırganlaşan evcil bir maymun, bölgedeki Kanpur Hayvanat Bahçesi'nde 250 kişiyi yaraladı.

"Kalua" adlı maymun, yaşanan olayın ardından hayvanat bahçesinde müebbet hapse mahkum edildi. Hayvanat bahçesinde görevli Doktor Mohd Nasir, "Kaluayı aylarca tecrit ettik ve sonra ayrı bir kafese aldık. Hareketlerinde de bir değişiklik olmadı. Fakat agresifleşti. Buraya getirilmesinin üzerinden 3 yıl geçti, ancak şimdi tüm hayatı boyunca esaret altında kalması kararlaştırıldı" dedi. Nasir, maymunun serbest bırakılması durumunda nereye giderse gitsin insanlara zarar vereceğini ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50