banner16

Hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan dava açılan Mansur Yavaş için karar

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş hakkında açılan “görevi kötüye kullanmak” suçundan beraat etti, "kişilerin huzur ve sükununu bozmak” suçu ise şikayet yokluğundan düşürülmesine karar verildi. 

18 Eylul 2020
Hakkında 'Görevi kötüye kullanmak' suçundan dava açılan Mansur Yavaş için karar

Kamuoyuna “saygın iş adamı” olarak tanıtılan fakat hakkında sahte senet düzenlediği için resmi belgede sahtecilikten 4 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay ve özel hayatın gizliliğini ihlalden 1 yıl 3 ay olmak üzere toplam 6 yıl 6 ay hapis cezası alan Necmettin Kesgin ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasındaki "görevi kötüye kullanmak", "kişilerin huzur ve sükununu bozmak" suçlarından açılan davanın altıncı celsesi Ankara 33. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. 

Mahkeme, ikinci celsede Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı vareste tutmuştu. Yavaş davaya katılmadı. 

BERAAT ETTİ

Yeniçağ'dan Berkay Bigeç'in haberine göre, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş hakkında açılan “görevi kötüye kullanmak” suçundan beraat etti, "kişilerin huzur ve sükununu bozmak” suçu ise şikayet yokluğundan düşürülmesine karar verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.