banner16

Irak'tan ticari geçişler yeniden başlayacak

Irak hükümeti Kovid-19 tedbirleri kapsamında durdurulan kara sınır kapılarından ticari geçişlerin yeniden başlamasına karar verdi. 

08 Eylul 2020
Irak'tan ticari geçişler yeniden başlayacak

Irak Ulusal Yüksek Sağlık Kurulu üyesi Ömer el-Vaili, yaptığı yazılı açıklamada, kurulun Başbakan Mustafa el-Kazımi başkanlığında bir toplantı yaptığını ve Covid-19 tedbirleri kapsamında bazı kararlar alındığını belirtti.

Tüm kara sınırlarıyla ticari geçişlerin yeniden başlamasına karar verildiğini belirten Kazımi, kararın 12 Eylül'den itibaren uygulanmaya başlayacağını ekledi.

Irak'ta 12 Eylül'den itibaren, Mart ayında yasaklanan açık ve kapalı alanlardaki sportif faaliyetlerin yeniden başlamasına, kapalı olan restoran ve kafelerin yeniden açılmasına da karar verilmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50