banner16

İYİ Partili doktor vekil: Sadece Ankara’da günde bin 400 vaka var

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, ‘'Sağlık Bakanı ‘Endişeliyim' diyor. Hükümetler endişe duymaz, çözüm üretir" diye konuştu. 

06 Ağustos 2020
İYİ Partili doktor vekil: Sadece Ankara’da günde bin 400 vaka var

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Ankara'da günlük vaka sayısının 1400 civarında olduğunu açıkladı. ‘'Sağlık Bakanı ‘Endişeliyim' diyor. Hükümetler endişe duymaz, çözüm üretir.

Kovid-19 işinde hep geç kalarak hareket ettiğimiz için halen 1. dalgada boğulan az sayıda ülkeden biriyiz'' diyen Cesur şöyle konuştu: ‘'Günlük olarak vefat 19, vaka 1000'lerde açıklanıyor. Sadece Ankara'daki günlük vaka sayısı; 1.400 olmuş.

Virüse yakalanan Harun Talhaş (55) Ankara'da hastaneye kaldırılmıştı. Halkı uyarmasıyla tanınan Talhaş 2 gün sonra yaşamını yitirmişti…

Doktorlar endişeli ve bize bilgi veriyorlar. Bu olay daha ne kadar saklanırdı ki; ucunda ölüm var. Bilim kurulu üyeleri, gerçekte sayılar en az 3 kat fazla olduğu için mi artık TV'lere çıkmıyor?''

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.