banner16

Brezilya'da iki bakanda Kovid-19 tespit edildi

Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun ardından iki bakanda koronavirüs tespit edildi. 

21 Temmuz 2020
Brezilya'da iki bakanda Kovid-19 tespit edildi

Brezilya Vatandaşlık Bakanı Onyx Lorenzoni, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Perşembe günü Kovid-19'a benzer semptomlar göstermeye başladım. Cuma günü test yaptırdım ve sonucu pozitif çıktı" açıklamasını yaptı. Lorenzoni, kendisini karantinaya aldığını ve iyi hissettiğini söyledi.

Eğitim Bakanı Milton Ribeiro da Twitter üzerinden koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyururken, tedavi gördüğünü söyledi.

Brezilya'da Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, ekonomiye zarar verdiği gerekçesiyle eyalet liderlerini sokağa çıkma yasaklarını gevşetmeye çağırmış, maske takmanın etkilerini hafife alan açıklamalar yapmıştı. Salgına karşı yeterince önlem almamakla suçlanan Brezilya lideri, daha önce koronavirüs için "Basit bir grip gibi" demişti.

Bolsonaro Kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya girmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.