banner16

İstanbul'da yapılan son anketin sonuçları: Fark 1.1 puan!

İstanbul'un 39 ilçesinde 23-27 Şubat tarihleri arasında yapılan anketin sonuçlarına göre İmamoğlu ile Kurum arasındaki fark 1.1 puan. 

28 Şubat 2024
İstanbul'da yapılan son anketin sonuçları: Fark 1.1 puan!

31 Mart 2024'te yapılacak yerel sçeimler için kamuoyu araştırmaları peş peşe gelmeye devam ediyor. Murat Kurum'un son katıldığı canlı yayında "Öne geçtik" demesine rağmen, açıklanan son ankete göre İmamoğlu hala 1.1 puan rakibinin önünde.

Asal Araştırma,İstanbul'un 39 ilçesinde 23-27 Şubat tarihleri arasında 2 bin kişiyle yapılan anket sonuçlarını paylaştı.

"Bu Pazar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olsa hangi adaya oyunuzu verirsiniz?" sorusuna verilen yanıtlar, kararsızlar ve oy kullanmayacağım" diyenler dağıtıldıktan sonra oy oranları şöyle çıktı:


▪️AK Parti (Murat Kurum):%40.8

▪️CHP (Ekrem İmamoğlu):%41.9

▪️DEM Parti (Meral Danış Beştaş/Murat Çepni):%4.5

▪️İYİ Parti (Buğra Kavuncu):%3.6

▪️Yeniden Refah Partisi (Mehmet Altınöz):%2.9

▪️Zafer Partisi (Azmi Karamahmutoğlu):%2.5

▪️Memleket Partisi (Berk Hacıgüzeller): %0.9

▪️Saadet Partisi (Birol Aydın):%0.5

▪️Diğer:%2.4
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50