banner16

Alper Taşdelen: Bu seçim kaybedilirse CHP’yi bir daha kimse toparlayamaz

"Bu seçim kaybedilemez, herkesin kırgınlıkları bir kenara bırakıp çalışması gerekir." 

23 Şubat 2024
Alper Taşdelen: Bu seçim kaybedilirse CHP’yi bir daha kimse toparlayamaz

Aday gösterilmeyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Ben bu yaklaşan seçimi demokratik hayatımızın geleceği açısından yaşamsal buluyorum. Bu seçim kaybedilemez. Bütün gücümle çalışacağım. Çünkü bu seçim kaybedilirse Türk demokrasisi kötü bir yere doğru savrulur. Bu seçim kaybedilirse CHP’yi bir daha kimse toparlayamaz” dedi.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP tarafından aday gösterilmeyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’le yaptığı görüşmede Taşdelen’in şunları kaydettiğini aktardı:

“Beni aday gösterip göstermemeleri önemli değil.  Belli yerlerde doğru ya da yanlış aday göstermeleri de önemli değil. Ben bu yaklaşan seçimi demokratik hayatımızın geleceği açısından yaşamsal buluyorum. Bu seçim kaybedilemez. Bütün gücümle çalışacağım. Çünkü bu seçim kaybedilirse Türk demokrasisi kötü bir yere doğru savrulur. Adeta muhalefetsiz bir iktidara doğru savrulur. CHP açısından bakacak olursak da bu seçim kaybedilirse CHP’yi bir daha kimse toparlayamaz. 14 ve 28 Mayıs’taki hayal kırıklığını vatandaşlarımız yeni yeni üstünden atıyor. Üst üste bu kadar hayal kırıklığı kazanmaya bu kadar yakın koşullarda bir seçim daha kaybedilirse yok kurultaymış öyle olmaz bu işler. O nedenle herkesin kırgınlıkları bir kenara bırakıp çalışması gerekir.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50