banner16

Tuncay Özkan şikayet etti, Enver Aysever gözaltına alındı

Gazeteci Enver Aysever, Tuncay Özkan'ın şikayeti sebebiyle gözaltına alındığını, mahkemeye çıktıktan sonra serbest bırakıldığını açıkladı. 

02 Şubat 2024
Tuncay Özkan şikayet etti, Enver Aysever gözaltına alındı

Gazeteci Enver Aysever Ankara Esenboğa Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçesi henüz öğrenilemeyen Aysever, TELE1'e yaptığı açıklamada, "Savcılığa götürülüp götürülmeyeceğimi bilmiyorum" dedi. Aysever, geçtiğimiz günlerde hakkında açılan bir soruşturma kapsamında Vatan Emniyet'te ifadeye çağrılmıştı.

Sosyal medya hesabı X'ten paylaşım yapan Aysever "Ankara Esenboğa Havaalanında göz altına alındım" ifadelerini kullandı.

Gözaltında açıklama yaptı

Aysever, gözaltından yaptığı açıklamayla durumunun ayrıntılarını açıkladı. Aysever,"Savcı çağırırsa gideceğiz. Bu işler pek de sevimli değil ama enseyi karartmayın" dedi.

Gözaltına alınan Aysever'in Çubuk Adliyesi'ne götürüldüğü öğrenildi.
 

Mahkemeye çıktım ve serbest bırakıldım, yargılama yapılacak daha sonra…
Tahmin edin şikayetçi kim?
AHMET TUNCAY ÖZKAN

Saat 14.00'de yayın yapıp her şeyi ama her şeyi anlatacağım.
Söz konusu suç @tele1 de yaptığım konuşma. Görüşürüz.

— Enver Aysever (@enveraysevera) February 2, 2024


Şikayetçi Tuncay Özkan

Aysever serbest bırakıldıktan sonra yaptığı paylaşımda şu ifadeler kullandı:

"Mahkemeye çıktım ve serbest bırakıldım, yargılama yapılacak daha sonra… Tahmin edin şikayetçi kim? AHMET TUNCAY ÖZKAN. Saat 14.00'de yayın yapıp her şeyi ama her şeyi anlatacağım. Söz konusu suç TELE1' de yaptığım konuşma. Görüşürüz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.