banner16

Malatya'daki 5.2'lik depremin ardından Bakan Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Malatya Battalgazi’de 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur” açıklamasını yaptı. 

25 Ocak 2024
Malatya'daki 5.2'lik depremin ardından Bakan Yerlikaya'dan açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğünde deprem nedeniyle olumsuz bir durum olmadığını duyurdu. Yerlikaya’nın bugün X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Malatya Battalgazi’de 5.2 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.