banner16

Hafize Gaye Erkan'ın babası Mehmet Ağar'ın kuzeni çıktı

Gazeteci Erk Acarer, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası Erol Erkan'ın eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın teyzesinin oğlu olduğunu söyledi. Ayrıca, Erkan'ın ailesi adına Kadıköy'de 'Gaye' isimli bir apartmanlarının olduğu bilgisini de paylaştı. 

23 Ocak 2024
Hafize Gaye Erkan'ın babası Mehmet Ağar'ın kuzeni çıktı

Gazeteci Erk Acarer, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında yeni iddialarda bulundu.

Acarer, X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda Erkan'ın ailesine ait mal varlığını ve Mehmet Ağar'la olan bağlantılarını açıkladı.

Hafize Gaye Erkan, bir süre önce Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajda, İstanbul’da kiraların yüksekliğinden yakınmış ve ailesinin evinde kaldığını söylemişti. Daha sonra Erkan’a Merkez Bankası tarafından kiralanmış bir dairenin olduğu ortaya çıkmıştı. Erkan’ın Bodrum’da denize sıfır milyon dolarlık villası olduğu da basına yansımıştı.

GAZETECİ ACARER AİLEYE AİT MÜLKÜ PAYLAŞTI

Acarer, aileye ait Kadıköy’deki apartmanın fotoğrafını yayınlayarak, "Kadıköy’ün en müstesna semtlerinden birinde bulunan Gaye Apartmanına bakıyorsunuz. Evet bu apartman İstanbul’da ve Hafize Gaye Erkan’ın ailesine ait. Ama nasıl olsa devletin malı deniz. Başka bir evin kirasını devlete ödetmekte sıkıntı yok" dedi.

'MEHMET AĞAR’IN TEYZESİNİN OĞLU'

Bir Merkez Bankası çalışanını işten attığı ve bir başka banka çalışanını da tokatladığı iddia edilen baba Erol Erkan’ın ise Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'la bir isimle akraba olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Acarer, Erol Erkan’ın eski içişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu olduğunu söyleyerek, "Dönelim baba Erol Erkan’a kendisi çok tanıdık bir kişinin yakın akrabası. Belki de önüne gelene ayar verip, merkez bankasında adam tokatlama iddialarına da buradan bakmalı. Belki de aileden geliyor. Kod Elazığ. Erol Erkan, Mehmet Ağar’ın teyzesinin oğlu. Acaba kredilerde aile üyelerine Merkez Bankası ayrıcalığı olur mu" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.