banner16

Yaşar Okuyan'ın ailesinden açıklama

Başkent Üniversitesi'nde tedavi gördüğü sırada iç kanama geçiren ve daha sonra yoğun bakıma alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Ailesi vefat haberini yalanladı. 

16 Aralık 2023
Yaşar Okuyan'ın ailesinden açıklama

Başkent Üniversitesi'nde tedavi gördüğü sırada iç kanama geçiren ve daha sonra yoğun bakıma alınan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın hayatını kaybettiği iddia edildi. Sosyal medya hesabından paylaşım Yapan Ümit Özdağ, daha sonra bu paylaşımını sildi. Okuyan'ın ailesi vefat iddialarını yalanladı.

Yaşar Okuyan bir süredir Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi görüyor. En son yoğun bakıma kaldırılan ve entübe edilen Okuyan iki gün önce yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde tedaviye devam ediliyor. Haberal hocamın, değerli hocalarımızın, kıymetli sağlık ekibine müteşekkirim. Siz değerli arkadaş ve dostlarımın duaları ve iyilik dilekleriyle bu dönemi de atlatacağıma inanıyorum. Hepinize teşekkürler."

Ailesi iddiayı yalanladı

Yaşar Okuyan'ın vefat ettiği iddialarına ilişkin ailesinden açıklama geldi.
 

pic.twitter.com/n5PKDVkZ48

— Yaşar Okuyan (@yasarokuyan) December 15, 2023

Aile açıklamasında herkesi hassasiyete davet etti.

Yaşar Okuyan'ın ailesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu ile ilgili aktarılmakta olan vefat haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Böylesine hassas bir süreçte bilgi teyidi alınmaksızın yapılan her haber, biz ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaralamaktadır. Yaşar Okuyan'ın sağlık durumu stabil olmakla beraber yoğun bakımdaki tedavi süreci devam etmekte olup, bu durum konusunda güncel bilgi yalnızca ailesi tarafından paylaşılacaktır. Konu ile ilgili herkesi hassasiyete davet ederiz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50