banner16

İstanbul'da kar yağışı için tarih verildi

İstanbul'da hava sıcaklıkları perşembe ve cuma günleri lodosun etkisiyle 4-5 derece artacak. Ancak hafta sonu 10 derece birden azalarak 7 dereceye kadar düşecek. Beklenen kar yağışı içinse pazar günü işaret edildi. 

14 Aralık 2023
İstanbul'da kar yağışı için tarih verildi

İstanbul'da uzun zamandır beklenen kar yağışı için tarih verildi.

Cumartesi günü Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ'da başlayacak olan kar yağışının pazar günü iç bölgelerde de etkisini artırarak devam ettireceğini belirten meteoroloji uzmanları, İstanbul'un batı kesimlerinde de kar yağışının yer yer etkili olacağını kaydetti.

İstanbul'un kalan kesimleri ise sağanak yağışın etkisi altında olacak.

KAR YAĞIŞINA HAZIR OLUN UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bu tahminlere göre, soğuyan hava koşullarıyla birlikte hafta sonu ve hafta başında ülke genelinde kar yağışına hazırlıklı olunması gerekiyor

Hava sıcaklıklarındaki düşüş ve kar yağışı, vatandaşları olumsuz etkilemeden tedbir almaya yönlendirmek adına önemli bir uyarı niteliği taşıyor.

Meteoroloji'nin hafta sonu hava durumu raporuna göre, sıcaklıkların hissedilir şekilde düşeceği ve kar yağışının batıdan ülkeye gireceği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.