banner16

Sevan Nişanyan'ın Atatürk hakkındaki çirkin sözlerine tepki yağdı

Yazar Sevan Nişanyan'ın Atatürk'ün yaşamına yönelik sözleri sosyal medyada gündem oldu. 

13 Kasım 2023
Sevan Nişanyan'ın Atatürk hakkındaki çirkin sözlerine tepki yağdı

Ermeni yazar Nişanyan sosyal medyada bir canlı yayın programındaTürkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ilişkin "Yüksek libidosuyla tanınan bir kişi, neden çok sayıda kız çocuğu evlat edinir. Bu kız çocuklarıyla Dolmabahçe ve Çankaya'daki özel dairesini paylaşıyor" şeklinde sözler sarf etti.  

 Nişanyan'ın bu sözleri sosyal medyada infial yarattı ve yüzlerce yorum geldi.

Zoom üzerinden yapmış olduğu sohbetinde Nişanyan şunları söyledi:

"Devlet başkanı olmuş bir kişi, yüksek libidosuyla gençliğinden bu yana tanınan bir kişi, neden çok sayıda kız çocuğu evlat edinir. Erkek çocuğu hiç edinmemiş, hep kız çocukları evlat edinmiş. Bu kız çocuklarıyla özel dairesini paylaşıyor. Yani geceleri onlarla yalnız kalıyor devlet başkanı. Bu kabul edilebilecek bir durum mudur, değil midir, onu sizin takdirinize bırakıyorum.

"Bugün bir devlet başkanı böyle yaşam tarzına sahip olsa..."

İşin ayrıntısını doğal olarak bilen yok. Fakat Dolmabahçe Sarayı ve Çankaya'da yatak odasının bulunduğu dairede yaşıyor bu çocuklar. Bugün devlet başkanı veya üst düzey siyaset adamı böyle bir yaşam tarzına sahip olsa, insanlar ne düşünür."

Nişanyan'ın sözleri infial yaratırken, tepkisini sosyal medya üzerinden tepki gösteren çok sayıda kullanıcı bu sözleri iftira olarak niteledi ve yazarı protesto etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50