banner16

Dilan ve Engin Polat adliyeye sevk edildi

Haklarındaki başlatılan kara para aklama soruşturması kapsamında İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Dilan Polat ve Engin Polat'ın İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Polat çifti, 6 saatlik ifade verme işleminin ardından adliyeye sevk edildi. 

04 Kasım 2023
Dilan ve Engin Polat adliyeye sevk edildi

'Kara para aklama' ve 'vergi kaçırma' suçlarından geçen günlerde gözaltına alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, 6 saatlik ifade verme işleminin ardından  Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi. 

İfade işleminde Dilan Polat'a 26, Engin Polat'a 40 sayfa soru sorulduğu aktarıldı.

Gözaltına alınan 24 kişinin, 4 ayrı suçtan yargılanacağı belirtildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve eşi Dilan Polat’ın da aralarında olduğu şüphelilerle ilgili ‘Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları düzenlenmesi kanunlarına muhalefet’ suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Söz konusu soruşturma çerçevesinde çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, haklarında yakalama kararı bulunan 34 şüphelinin 24’ünü gözaltına almıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.