banner16

Bombalı saldırıda kullanılan araç Kayseri'de gasp edilmiş ve veteriner olan sahibi öldürülmüş

Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yönelik bombalı saldırıda kullanılan hafif ticari aracın Kayseri'de gasp edildiği tespit edildi. Aracın sahibi veteriner hekim Mikail Bozloğan'ın ise vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 

01 Ekim 2023
Bombalı saldırıda kullanılan araç Kayseri'de gasp edilmiş ve veteriner olan sahibi öldürülmüş

Ankara'daki bombalı saldırıya ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Sabah'ın haberine göre, iki kişi saldırıda kullandıkları 38 TP 962 plakalı hafif ticari aracı, Kayseri'nin Develi İlçesi Çataloluk Köyüne bağlı Avlağa Mezrası'nda yaşan Veteriner Mikail Bozlağan'dan gasp etti.

İddiaya göre, iki kişi yolunu kestikleri Mikail Bozlağan'u kafasından silahla vurarak öldürdükten sonra cesedini şarampole bıraktı.

ARAÇ ÖNCEKİ AKŞAM GASP EDİLMİŞ

Çataloluk Köyü Muhtarı İsmail Yıldırım, olayın önceki akşam 20.30 sıralarında gerçekleştiğini belirterek, "Avlağa mezrası yakınlarında Veteriner Mikail Bozlağan'ın aracını durduruyorlar. Mikail'i öldürüp aracını gasp ediyorlar. Yolun kenarına şarampole sürüklüyorlar. Babası, oğlunu telefonla defalarca arıyor ancak telefon açılmayınca baba aramaya çıkıyor. Mikail'in babası aracıyla seyir halindeyken virajlı ve tehlikeli bir yer var. Oraya gelince mecburen yavaşlıyor. O sırada yolda kan izi görüyor. Baba kan izlerini takip ederek oğlunun cesedini buluyor" diye konuştu.

Köylerinin Adana sınırındaki Toros dağlarına çok yakın olduğunu belirten Muhtar İsmail Yıldırım, şunları anlattı: "Biz Mikail'in aracını ormanda aradık ama bulamadık. Teröristler ormanlık alandan yürüyerek gelmişler. Bizim köyün kameralarında Mikail'in aracının girişi var ancak çıkışı yok. Kameralara takılmamak için arazi yollarından gitmişler. Bizim köyümüz Torosların dibinde ormanlık ve dağlık bir alan."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50