banner16

Best FM'den satış iddiasına yalanlama!

Halk TV'nin Türkiye'nin en çok dinlenen radyolarından biri olan Best FM'i satın aldığı iddia edildi. İddia, radyonun sahibi Emrah Hattat tarafından yalanlandı. 

13 Eylul 2023
Best FM'den satış iddiasına yalanlama!

Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun Türkiye'nin en çok dinlenen radyolarından Best FM'i satın aldığı iddia edildii.

Ancak Best FM Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Hattat konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Best FM ile ilgili resmi bir satış gerçekleşmemiştir" dedi.

Türkiye'de ulusal yayın yapan radyo istasyonu olan Best FM, Türkiye çapında geniş bir yayın ağı bulunmakta. Emrah Hattat tarafından kurulan Best FM 5 Şubat 1993 tarihinde Ajda Pekkan'ın Kimler Geldi Kimler Geçti şarkısıyla İstanbul Merkez stüdyolarında yayın hayatına başlamıştı.

2006 yılından itibaren internet üzerinden de dinlenebiliyor

Best FM, 29 Kasım 2012 tarihi itibarıyla Cem Arslan'la Gazoz Ağacı programını özel olarak hazırlanmış mobil yayın aracıyla gerçekleştirerek, Türkiye'de mobil yayın yapan ilk radyo olmuştu. Müzik yayınlarının yanı sıra "Konuşan Radyo" formatında yayın yapmakta. 2022 yılı itibarıyla İstanbul dışındaki tüm karasal frekanslarını geçici olarak kapatmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.