banner16

Cübbeli Ahmet, Kadiri Tarikatı’na geçtiği iddialarını yalanladı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaati’nden ayrılarak Kadiri Şeyhi olduğuna yönelik iddiaları yalanladı. 

08 Eylul 2023
Cübbeli Ahmet, Kadiri Tarikatı’na geçtiği iddialarını yalanladı

Sosyal medyada Cübbeli Ahmet Hoca’nın İsmailağa Tarikatı’ndan Kadiri Tarikatı’na geçtiğine yönelik iddialar ortaya atıldı. İddiaların yankı bulmasının ardından Cübbeli’den açıklama geldi.

Cübbeli Ahmet tarikat değiştirdi: İmza töreninin görüntüsü paylaşıldı

Youtube hesabından yayınladığı videoda konuşan Cübbeli şunları söyledi:

“Uydurmuşlar ki Cübbeli Kadiri Tarikatı’na intisab etti. Ben size dedim ki ağzımdan bir şey duymadan, beni bağlayan yazı, sitelerimden -sitelerim ele geçmediyse tabi- yazılı veya sözlü bir şey duymadan hiçbir şeye inanmayı. Ben efendi hazretlerinin müritliğinden başka dünyada bir şey bekliyor muyum, ahirette bir şey bekliyor muyum? Biz ona intisab ettik. Kimseye intisabımız olmamıştır. Bana halifelik isteyen şefler olmamış mıdır? Çok”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50