banner16

AKP Sözcüsü Çelik'ten, Kılıçdaroğlu'nun 'Afganlar Konya'daki kamplarda eğitiliyor' iddiasına yanıt

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Afganlar Konya’da eğitiliyor, Türkiye’de sosyal patlamalar olabilir' ifadesine yanıt veren AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Türkiye güvenli bir ülkedir. Türkiye güven ülkesidir, Türkiye bir barış ülkesidir” dedi. 

05 Eylul 2023
AKP Sözcüsü Çelik'ten, Kılıçdaroğlu'nun 'Afganlar Konya'daki kamplarda eğitiliyor' iddiasına yanıt

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Çelik daha sonra AKP İl Başkanlığı’na geçerek basın toplantısı düzenledi. Burada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Çelik, CHP liderinin iddialarına da yanıt verdi.

"TÜRKİYE GÜVEN ÜLKESİDİR"

Kılıçdaroğlu’nun sistematik olarak, 'Afganlar Konya’da eğitiliyor, Türkiye’de sosyal patlamalar olabilir' şeklinde yalan söylediğini öne süren Çelik, şöyle konuştu:

“Biliyorsunuz çeşitli kere, güvenlik zafiyeti olduğuna dair yaptığı açıklamalarının hepsinin yalan olduğunu söyledik. Bugün de sürekli olarak sosyal patlamalardan bahsetmesi yine Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir provokasyon girişiminden başka bir şey değildir. Milletimizin sağduyusu, milletimizin zor zamanlarda gösterdiği birlik ve beraberlik her türlü sosyal patlama provokasyonunu bu şekilde konuşanların ortaya koymaya çalıştıkları yaklaşımları her zaman bertaraf etmiştir. Türkiye güvenli bir ülkedir. Türkiye güven ülkesidir, Türkiye bir barış ülkesidir. Büyük ve muazzam tecrübemizle, milletimizin büyük ve muazzam tecrübesiyle bu barış iklimi, bu kardeşlik iklimi her zaman korunmaktadır.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.