banner16

'Üç eşli' vekil Ali Yüksel'den skandal ifadeler: 'Evlenmek sadece cinsel zevk için değildir, piyasayı piçlerle mi dolduralım?'

Bir dönem 3 eşi olmasıyla bilinen Yeniden Refah Partisi (YRP), Konya Milletvekili ve MYK üyesi Ali Yüksel, "Tek eşlilik ve kadın özgürlüğü erkeklerin bir oyunudur" dedi. Yüksel, "Evlenmek sadece cinsel zevk için değildir, piyasayı piçlerle mi dolduralım?" diye konuştu. 

19 Ağustos 2023
'Üç eşli' vekil Ali Yüksel'den skandal ifadeler: 'Evlenmek sadece cinsel zevk için değildir, piyasayı piçlerle mi dolduralım?'

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi (YRP), 14 Mayıs’ta yapılan milletvekili seçimlerinin sürprizlerinden biri oldu. İstanbul, Kocaeli ve Konya’dan toplamda 5 milletvekili çıkaran YRP’de, Ali Yüksel ismi seçimden sonra ön plana çıktı.

Yüksel’in ismi, siyaset yapış tarzıyla değil, özel hayatıyla gündeme geldi. Aynı anda üç kadınla evli olduğu ileri sürülen Yüksel, başta kadın örgütleri olarak toplumun büyük bir kesiminin tepkisini çekti.

Gazete Duvar'dan Can Bursalı'nın sorularını yanıtlayan Yüksel, pek çok konuda açıklamalarda bulundu.

"BİR DÖNEM 3 TANE EŞİM OLDU"

"Üç eşli milletvekili" olarak gündeme gelmesinin ardından konuya ilişkin net bir açıklama yapmayan Yüksel, bu konu hakkında sorulan soruya "Hayatımın bir döneminde üç tane eşim oldu" şeklinde yanıt verdi.

Yüksel, şöyle devam etti:

"Allah rahmet eylesin ilk eşim vefat etti. Daha sonra iki eş ile kaldım. Ama benim niyetim dörde kadar gitmekti. Allah müsaade etmiş. Kanunları kim yapıyor, insanlar yapıyor. Ama ben Allah’a hesap vereceğim. Öldüğüm zaman beni Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yargılamayacak, hesabı onlara vermeyeceğim. Ben Allah’a hesap vereceğim. Allah’ın müsaadesine göre hayatımı tanzim ederim. Daha sonra iki eşim oldu. Bunlardan benim çocuklarım oldu. Elhamdülillah üç eşten sekiz tane yavrum var. Hepsi birbirinden kıymetli. Ayrıca şunu ifade edeyim, Allah bana üç eş nasip etti. Hepsi birbirinden kıymetli hepsi birbirinden değerli idi."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50