banner16

Başkan Esen'den bir kap su çağrısı

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde farklı noktalarda oluşturduğu mama odaklarına mama ve su takviyesi yapıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen de özellikle sıcak geçen bugünlerde vatandaşların kapılarının önüne minik dostlarımız için bir kap su ve mama koymaları çağrısında bulundu. 

17 Temmuz 2023
Başkan Esen'den bir kap su çağrısı

İlçenin farklı noktalarında oluşturduğu mama odaklarına mama ve su takviyesi yapan Konyaaltı Belediyesi ekipleri, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği şu günlerde besin takviyesi çalışmasına hız verdi.

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde yer alan Sokak Hayvanları ve Rehabilitasyon Merkezi’nde pek çok hayvanın tedavisi ve beslenmesini gerçekleştiren belediye ekipleri, belirlenen noktalarda mama ve su takviyesi yapmaya devam ediyor.

Düzenli bir şekilde bütün noktaları dolaşarak mama odaklarının temizliğini ve bakımını gerçekleştiren Konyaaltı Belediyesi ekipleri, beslenme odaklarına kuru mama ve su takviyesi yaparak can dostların yanında oluyor.

ACIKIYOR, SUSUYOR, SICAKTAN BUNALIYORLAR

Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmamaları için belediye olarak düzenli bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı’nın çeşitli yerlerine yerleştirdikleri mama odakları ile can dostların yaşamına destek olduklarını aktardı.

Göreve geldikleri ilk günden bu yana sokak hayvanları ile ilgili çalışmaları ara vermeden sürdürdüklerini belirten Başkan Esen, “Sokak hayvanları da tıpkı insanlar gibi acıkıyor, susuyor ve sıcaklardan bunalabiliyor. Özellikle havaların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde bütün hemşehrilerimden kapılarının önüne bir kap su ve mama koymalarını rica ediyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.