banner16

Hande Fırat'tan 3.5 milyonluk hibe savunması: Bill Gates bile tarım işine girdi!

Tarım Bakanlığı'ndan 3.5 milyon TL'lik hibe desteği verileceği ortaya çıkan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, konuyla ilgili açıklama yaptı. Paraya ihtiyacı olmadığını iddia eden Fırat, ülkede gıdanın ucuzlaması ve istihdam yaratmak için hayvancılık yapmaya karar verdiğini ve hibeyi hak ettiğini savundu. 

29 Nisan 2023
Hande Fırat'tan 3.5 milyonluk hibe savunması: Bill Gates bile tarım işine girdi!

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Ankara temsilcisi Hande Fırat'a Tarım Bakanlığı'ndan 3.5 milyon TL'lik hibe desteği verileceği ortaya çıktı.

Haberin ardından uzun süre sessiz kalan Hande Fırat, bugün sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Paraya ihtiyacı olmadığını ve gaetciliği sevdiği için yaptığını belirten Fırat, tarım ve hayvancılık işine girmesini ise "Bill Gates bile tarım işine girdi" diyerek açıkladı.

Haberin veriliş şeklinin doğru olmadığını ve hibeyi almanın hakkı olduğunu savunan Hande Fırat, kendisine verilen hibeden AKP iktidarının haberi bile olmadığını dile getirdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50