banner16

Gabonlu Dina'nın cinayet zanlısı dördüncü seferde tutuklandı

Filyos Çayı'nda 26 Mart'ta cansız bedeni bulunan Gabon uyruklu Karabük Üniversitesi öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada 4’üncü kez hakim karşısına çıkan D.A., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

10 Nisan 2023
Gabonlu Dina'nın cinayet zanlısı dördüncü seferde tutuklandı

Gabon uyruklu Karabük Üniversitesi öğrencisi Dina'nın ölümü ile ilgili olarak daha önce 3 kez gözaltına alınan ve adli kontrol kararıyla serbest bırakılan D.A., emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından bugün 4’üncü kez gözaltına alınmıştı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen D.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

D.A.’nın ifadesinde “Dina'yı siz mi öldürdünüz, neden arabanıza aldınız' sorusu üzerine "Ben öldürmedim, yaralı olarak arabamın önüne atladı hastaneye götürmek için arabama aldım" dediği belirtildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.