banner16

İşsizlik maaşı ödenekleri öne alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı: "Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır." açıklamasını yaptı. 

12 Şubat 2023
İşsizlik maaşı ödenekleri öne alındı

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerin ardından depremzedelerin mağduriyetlerinin giderilmesi adına çalışmalar sürüyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat'ta yapılacağı açıklandı.

ÖDEMELER 15 ŞUBAT'TA

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan paylaşımda İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat'ta yapılacağı açıklandı. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Depremden etkilenen illerimizde; İşsizlik Ödeneği ve Yarım Çalışma Ödeneği ödemeleri 15 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır. Geçmiş olsun Türkiye.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.