banner16

ABB'den deprem dolandırıcılığına karşı uyarı

“Belediyemizin böyle bir uygulaması olmayıp hiçbir suretle nakdi yardım toplanmamaktadır. Art niyetli kişilere itibar edilmemesini önemle rica ederiz” 

06 Şubat 2023
ABB'den deprem dolandırıcılığına karşı uyarı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yardım kampanyası başlatan ABB, belediyenin adını kullanarak nakdi yardım talep edenlere karşı vatandaşları uyardı. ABB’den konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle dendi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi adına kapı kapı dolaşarak ‘deprem bölgesi için yardım toplanıyor’ ifadeleriyle para talep edildiği bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Belediyemizin böyle bir uygulaması olmayıp hiçbir suretle nakdi yardım toplanmamaktadır. Art niyetli kişilere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.