banner16

Konya'daki köpek katliamına ilişkin haberlere engelleme!

AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde bir köpeğin kafasına kürekle vurularak katledilmesine ilişkin haber ve görüntüler hakkında erişimin engellenmesi kararı verildi! 

25 Kasım 2022
Konya'daki köpek katliamına ilişkin haberlere engelleme!

AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde bir köpeğin kürekle kafasına vurularak öldürülmesine ilişkin haberlere, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın talebiyle erişim engeli getirildi.

Köpeğin öldürüldüğü ana ait görüntüler sosyal medyada infial yaratmış, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı ‘Konyadakatliamvar’ etiketiyle yaşananlara tepki göstermişti.

ERİŞİM ENGELİ GETİRİLDİ!

İfade Özgürlüğü Derneği’nin (İFÖD) projesi Engelliweb’in bildirdiğine göre, aralarında gazetemiz Cumhuriyet'in de olduğu birçok internet sitesine gönderilen engelleme kararı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talebiyle alındı.

Ankara 3. Sulh Ceza Hakimliği'nin 25 Kasım 2022 tarih ve 2022/14345 sayılı kararıyla içeriklerin silinmelerine hükmedildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.