banner16

Adalet Bakanı Bozdağ: TTB ve TMMOB için yeni bir hazırlık yapıyoruz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türk Tabipleri Birliği ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği için 'düzenleme' çalışmalarına başlandığını, çalışmaların tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağını bildirdi. 

27 Ekim 2022
Adalet Bakanı Bozdağ: TTB ve TMMOB için yeni bir hazırlık yapıyoruz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türk Tabipleri Birliği (TTB) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) için yeni bir hazırlık yaptıklarını açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hukuk ve Değişim Derneği'nin düzenlediği programda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Burada yaptığı açıklamada, Türk Tabipleri Birliği'ni hedef alarak, "Türk Tabipleri Birliği'nin 'Türk' ismine hakaret edercesine Türk milletine ve Türkiye Devleti'ne düşmanlık eden, terör örgütlerinin ağzıyla, 'Türk' ifadesini kullanan bir çatının altında görev yapması, bu milletin de devletimizin de kabul edeceği bir iş değildir" ifadelerini kullanan Bozdağ, hem TTB hem de mimar ve mühendis odalarına ilişkin düzenleme hazırlığında olduklarını bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.