banner16

Kadıköy'deki patlamada 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı

Kadıköy'de bir binada patlama meydana geldi. Patlama sonrası yangın çıktı. Binada 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 1 kişinin yaralandığı, binanın çökme riskinin devam ettiği bildirildi. 

10 Ekim 2022
Kadıköy'deki patlamada 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak'ta saat 19.00 sıralarında bir binada sesi geniş bir bölgeden duyulan büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 1'i çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Patlamanın ardından binada yangın çıkarken, yangın 2 binaya daha sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından söndürülerek kontrol altına alındı. Yangında 1 kişi yaralı olarak kurtulurken, 1’i çocuk 3 kişinin ise yaşamını yitirdiği belirlendi. Yangında yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedenleri Adli Tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan çökme riski bulunan binada arama çalışmalarına devam edilirken, patlamanın gerçekleştiği bina havadan görüntülendi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.