banner16

Meteoroloji'den 5 kent için sıcaklık uyarısı

Meteoroloji, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Dersim için sıcaklık uyarısı yaptı, yurttaşlara sıcak çarpmasına karşı dikkatli olmaları yönünde çağrı yaptı. 

18 Ağustos 2022
Meteoroloji'den 5 kent için sıcaklık uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Bingöl ve Dersim'de yurttaşları sıcaklara karşı uyardı.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğine dikkat çekilen açıklamada, sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunması yönünde çağrı yapıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bölgemiz genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin edilmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle; güneş ışınlarının dik geldiği 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.