banner16

Kredi ve kredi kartı borçlularına yönelik düzenleme

İki bakanlığın kredi ve kredi kartı borçlularına yönelik düzenleme yaptığı öğrenilirken, yapılandırılması planlanan borçlara ilişkin ödeme planını Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor. 

28 Temmuz 2022
Kredi ve kredi kartı borçlularına yönelik düzenleme

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği ortak çalışmayla takibe düşen ve icra aşamasına gelmiş kredi ve kredi kartı borçlularına yönelik düzenleme yapıldığı ve taslak metnin hazırlandığı öğrenildi.

Akşam gazetesinin haberine göre düzenlemenin AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulması ve sonrasında kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

İki bakanlığın yaptığı ortak düzenleme kredi veya kredi kartından dolayı takibe düşmüş, icralık olmuş kişileri kapsayacak. Üzerinde çalışılan düzenlemeler arasında borç öteleme, yeniden yapılandırma ve takip süresinin uzatılması da var.

Takibe düşen borçlanan sayısı her geçen gün artıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.