banner16

Gözaltına alınan CHP'li Çan Belediye Başkanı Öz serbest bırakıldı

Çanakkale'de, rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alınan CHP Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile ikisi belediye çalışanı üç kişi serbest bırakıldı. 

01 Haziran 2022
Gözaltına alınan CHP'li Çan Belediye Başkanı Öz serbest bırakıldı

Çanakkale Çan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Ö.E. isimli kişinin şikâyeti üzerine belediyeden ihale alan firma sahiplerinden "rüşvet alındığı" ve "irtikap" suçu işlendiği iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında dün sabah düzenlenen operasyonda CHP'li Belediye Başkanı Bülent Öz ve 3 kişi gözaltına alındı.

AA'nın haberine göre Çan Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U. ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü A.Y. savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Başkan Öz ile firma çalışanı R.A ise çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bülent Öz, adliye çıkışında yaptığı konuşmada, "Gecenin bu saatine kadar burada bizleri bekleyen tüm hemşerilerime çok çok teşekkür ediyorum. İşin sonunda üzerimize atılı mesnetsiz iddialar çürümüştür. Masumiyetimiz bu saat itibariyle burada kanıtlanmıştır" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.