banner16

Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporunu yayımladı. Hava tahmin kurumu, Marmara bölgesi başta olmak üzere Türkiye genelinde sağanak yağış beklendiğini belirtti. 

29 Mayıs 2022
Meteoroloji'den sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son hava tahmin raporu yayımlandı. Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz ve Ege bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor.

Hava tahmin kurumu, İç Ege, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi ile Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Bilecik, Burdur, Isparta, Bolu, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Konya, Bingöl, Muş çevreleri ile Balıkesir'in kuzey ve batısı, Sakarya ve Bursa'nın güneyi, Van ve Hakkari'nin doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.