banner16

Gazeteci İbrahim Haskoloğlu tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci İbrahim Haskoloğlu hakkında "kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirmek" suçundan soruşturma başlattı. İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Haskoloğlu'nu Üsküdar'daki evinde gözaltına alınmıştı. Haskoloğlu tutuklandı. 

20 Nisan 2022
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu tutuklandı

"Kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği" iddia edilen gazeteci İbrahim Haskoloğlu, sabah saatlerinde polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve Anadolu Adalet Sarayına sevk edilen Haskaoğlu, ifadesinin alınmasının ardından tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine gönderildi. Hâkimlik, Haskoloğlu’nun, “kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme ve yayma” suçlaması ile tutuklanmasına hükmetti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Haskoloğlu'nun gözaltına alınması ile ilgili "Gazeteci İbrahim Haskoloğlu gözaltına alındı. Bunlar özgürlüğü, insan haklarını getiremez. Bunu getirecek olan biziz, Millet İttifakı'dır. Demokrasiyi getireceğiz," demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner50